hello world!
Published: február 13, 2024

A COVID-19 vakcina mRNS transzplacentáris átvitele: Placentáris, anyai és köldökzsinórvér-vizsgálatokból származó bizonyítékok az oltás után

Egy új tanulmány szerint a COVID-19 vakcina mRNS átterjedhet a placentára és a köldökzsinórvérre.

"Eredményeink arra utalnak, hogy a vakcina mRNS nem az injekció beadásának helyére lokalizálódik, és szisztémásan elterjedhet a placentában és a köldökzsinórvérben. A tüskefehérje kimutatása a placenta szövetében a vakcina mRNS placentába jutó bioaktivitását jelzi"

"Figyelemre méltó, hogy a vakcina mRNS nagymértékben töredezett volt a köldökzsinórvérben és kisebb mértékben a placentában. Tudomásunk szerint ez a két eset bizonyítja először, hogy a COVID-19 vakcina mRNS-e képes áthatolni a magzati-placentáris gáton és eljutni a méhen belüli környezetbe" - olvasható a következtetésben.

A tanulmányt február 1-én tették közzé az American Journal of Obstetrics and Gynecology című folyóiratban.

""Tüske mRNS-t és fehérje található a placentában," - mondta Kevin McKernan, a Medicinal Genomics alapítója.

"A kérdés az, hogy miért várna egy anya a védőoltással 10 nappal a szülés és 2 nappal a császármetszés előtt… Úgy hangzik, mintha az utolsó pillanatig vártak volna az oltással… Mintha a kórház nem engedte volna, hogy anélkül szüljenek ... ?" - írta.

Tanulmány: https://www.ajog.org/article/S0002-9378(24)00063-2/pdf


Referenciák: https://100percentfedup.com/study-finds-covid-19-jab-mrna-can-spread-to-placenta-and-umbilical-cord-blood/, https://szmm.substack.com/p/amit-sejteni-lehetett-beigazolodott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük