hello world!
Published: május 22, 2024

Dr. Paul Thomas és az 'Unvaxxed' tanulmány

Dr. Paul Thomas visszavonult gyermekorvos az Oregon állambeli Portlandből. Az oregoni orvosi kamara arra kényszerítette, hogy lemondjon orvosi engedélyéről, mert adatokat tett közzé arról, amit a betegeinél megfigyelt - hogy az oltatlan gyerekek kevésbé betegedtek meg az oltottakhoz képest.

Amikor Dr. Thomas úgy döntött, hogy a praxisában mérsékeltebb megközelítést választ a gyermekek beoltásával kapcsolatban, a portlandi közösségben közismertté vált. A "The Vaccine-Friendly Plan" című könyve alternatív oltási tervet kínált, amely a gyermekeket az oltás során érő alumínium mennyiségének csökkentésére összpontosított. Az alumínium a legtöbb gyermekoltásban megtalálható, és ismert idegméreg.

"Én voltam az egyetlen mainstream klinika, ami megengedte az embereknek, hogy ne oltassanak" - mondta Dr. Thomas a Frontline Healthnek a Children's Health Defence 2. éves konferenciáján.

Dr. Thomas szerint, amennyiben a szülők nem akarták, hogy gyermekük a CDC oltási ütemtervét kövesse, a legtöbb portlandi gyermekorvos azt mondta: "Sajnálom, itt nem lehet".

Sok ilyen szülő fordult Dr. Thomashoz.

Ez egyedülálló betekintést engedett a beoltott és a be nem oltott gyermekek életébe. Dr. Thomas úgy döntött, hogy a praxisában lévő 3324 gyermeken végez egy vizsgálatot. Hosszú időn keresztül átnézte az orvosi kartonjaikat, hogy lássa, mit árulnak el az adatok a páciensei egészségi állapotáról.

És csak azokat a gyerekeket vizsgálta, akik a praxisában születtek. Ez biztosította, hogy biztos lehessen minden egyes beavatkozásról és betegségről, ami a gyermeknél történt.

Az eredmények megdöbbentőek voltak, de Dr. Thomasnak sikerült publikálnia őket egy szakmailag lektorált folyóiratban. Oltott páciensei sokkal rosszabb egészségügyi eredményeket mutattak az allergiák, az ADHD, az asztma és a fertőzések tekintetében.

A publikálást követő öt napon belül Dr. Thomas ügyvédje levelet kapott, amelyben közölte, hogy orvosi engedélyét felfüggesztették. A közegészségügyre nézve "fenyegetésnek" bélyegezték, és a tanulmányát visszavonták.


Forrás: https://www.theepochtimes.com/epochtv/unvaxxed-study-few-got-sick-and-adhd-disappeared-5584501


Robert F. Kennedy Jr. legújabb könyve, "Oltani vagy nem oltani" május 26-án jelenik meg magyarul! Könyvbemutató a Lurdy házban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük