hello world!
Published: április 4, 2024

Folytatólagosan elkövetett gyógyszerhamisítás bűncselekménye

Így bízz a hatóságokban, az orvosokban és a tudományban - mindenkire rábízom, szerinte ezt miért csinálják.

Folytatódik a gyerekeinkbe injektált toxinok története - beszéljünk megint egy kicsit az Engerix B-ről, a Hepatitis B elleni oltásról.

A Hepatitis B vérrel terjed, olyan droghasználók között, akik nem csupán közös tűt, hanem közös fecskendőt is használnak, mivel a közös tűhasználattal olyan csekély mennyiségű vér kerülhet át, amelyben nincs a fertőzéshez elég kórokozó. Tehát a közös fecskendő kell minimum, mivel abba gyakran visszaszívásra kerül a vér. Ugyanígy normál szexuális aktussal sem terjed, hanem csak akkor, ha nagyobb kiterjedésű, vérzéssel járó felhám sérülés történik.

Tehát egy ilyen betegség ellen oltják kötelezően a hetedikes gyerekeket.

Mi a gond az oltóanyaggal? Ezen a linken olvashattok többet erről, azzal, hogy most újabb fordulat következett be a krimiben.
Még egy kicsit az Engerix B-ről - kötelező iskolai "kampányoltás" hetedikeseknek

Még egy kicsit az Engerix B-ről - kötelező iskolai "kampányoltás" hetedikeseknek

Bevezető Szerbusztok, tájékoztatlak benneteket, hogy 2023. december 1-től visszamentem az ügyvédi praxisba, Dr. Pál-Szántó Ágnes ügyvédnőnél dolgozom, ügyvéd vagyok ismét. És a munkánk során használjuk az általam lefordított, itt megosztott kutatások anyagait is, meg jó sok mindent, amit itt nem is osztottam meg.
Read full story


Tehát ebben a hírlevélben azzal kívánok foglalkozik, mit követett el a magyar népegészségügyi hatóság legújabban.

Nem tudom, figyelitek-e, nem elég, hogy nem akarják a szülők beoltatni a gyerekeiket, hanem még egy hamis gyógyszernek minősülő oltóanyag forgalomból kivonását is követelik, elképesztő, mik vannak!

Amit az Engerix B-ről írnak, az egy olyan szemenszedett hazugság, amelyet minden orvosnak továbbítottak az egész országban, az orvosok pedig inkább hisznek a hatóságnak, mint a gyártónak és a hivatalos alkalmazási előírásnak, és lelkesen injektálják a gyerekekben a toxikus higanyt.

Az egyik keresetlevelünkből részlet, a bizonyításra szolgáló mellékletekkel:

Az Engerix B vakcinára eredetileg a SmithKline Beecham vállalatnak adtak nemzeti engedélyt a 15 uniós tagállamban. Ezekből a törzskönyvezésekből és a későbbi módosításokból különböző alkalmazási előírásokat adtak ki az egyes országokban, a nemzeti, eltérő döntések alapján. Erre tekintettel tehát az egyes országokban az alkalmazási előírások eltértek. 1999. október 7-én a SmithKline Beecham Biologicals S.A. az egyes tagállamok valamennyi forgalombahozatali jogosultja nevében eljárva a módosított 75/319/EGK tanácsi irányelv 11. cikke alapján előterjesztést nyújtott be az EMEA-hoz a termékjellemzők összefoglalóinak a tagállamokon belüli harmonizálása érdekében, és javaslatot nyújtottak be a frissített dokumentáción alapuló alkalmazási előírásra is. A farmakológiai munkacsoport (EMEA/CPMP/PHVWP/2033/99 által egy, a gyártási folyamat során használt higanyvegyülettel – tiomerzál – kapcsolatos tájékoztatás is bekerült a harmonizált alkalmazási előírásba. Az ezzel kapcsolatos határozatot az Európai Bizottság 2000. augusztus 28-án adta ki.

A harmonizált alkalmazási előírással kapcsolatos EMA oldalt angol és magyar nyelven csatoljuk, ez „referral” néven ismert (HUN_EN_EngerixB referral), emellett csatoljuk magát az alkalmazási előírást is angolul és magyarul F7_HUN_EN_REFERRAL

F9 Hun 2000 Eus Javaslat124KB ∙ PDF fileDownload
F7 Hun En Engerix B Referral Ema309KB ∙ PDF fileDownload
F8 Hun Engerix B Article 30 Referral Hu507KB ∙ PDF fileDownload

F8_HUN és F8_En alatt csatoljuk a harmonizált alkalmazási előírást, F9 alatt pedig a fentebb hivatkozott javaslatot. Ezt a harmonizációt a magyar hatóság nem követte, hanem egy ettől eltérő alkalmazási előírást lehet letölteni, F10_ENGERICX_OGYÉI. Ennek az 5. oldalán az szerepel, hogy „A jelenlegi összetételű Engerix-B nem tartalmaz tiomerzált (szerves higanvegyület).”

F10 Engerix B Ogyéi254KB ∙ PDF fileDownload

A fentiekre figyelemmel a felperes kapcsolatai révén 2024-ben bevizsgáltatta az EngerixB vakcinát, és a vizsgálatban megállapították, hogy az oltóanyagban higany található. (F11_LABORVIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV)

A vizsgálati jegyzőkönyvből az azonosításra alkalmas adatokat kitöröltük, tekintettel a népegészségügyi hatóságok és orvosok következetesen jogellenes magatartására. A megrendelő és a vizsgálatot végzők személyes és egzisztenciális biztonsága érdekében az adatok zártan kezelését kérve a bíróság rendelkezésére bocsátjuk igény esetén a teljes dokumentumot.

Sok más is van a keresetlevélben, ez csak egy részlet.

Nem tudom, meddig tudnak még süllyedni a hatóságok és az oltóorvosok ebben az oltástalibánban a jogsértésekben, szerintem már ez is elég mélyen van, de úgy látom, ki akarják maxolni a lehetőségeiket annak érdekében, hogy hódoljanak a vallásuknak, és minden gyereket feláldozzanak a szent nyájimmunitás nevében.


Angelika Mihalik - Apr 03, 2024

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük